Reisbench voor hond

Reisbench voor hond

ReisBenchIATADit is de ideale bench voor als u op reis gaat. Deze bench is goedkeurd door IATA en geschikt voor reizen met het vliegtuig. Lichtgewicht, zeer stevig en in verschillende maten verkrijgbaar.

Voor het maken van een lange reis per vliegtuig, kan het zijn dat uw luchtvaartmaatschappij speciale eisen stelt aan de bench. Let er hierbij op dat de bench altijd een IATA goedkeuring heeft. Helaas zijn deze benches wel wat kostbaarder, maar u wilt natuurlijk niet dat uw hond ontsnapt op de luchthaven.

Het comfort zoals de hond thuis gewend is, kunt u nu eenvoudig met u meenemen. Deze reis bench is zeer geschikt in uw vakantiehuis, bij een hondenshow of tijdelijk in de woonkamer.

Deze reis bench is heel eenvoudig in gebruik. Hij is eenvoudig schoon te maken en er zit een stevig handvat aan de bovenzijde. Bij de grotere modellen treft u zelfs meerdere handvatten die het tillen vergemakkelijken. Voor deze bench zijn ook transportwieltje verkrijgbaar. Heeft u de bench even niet nodig? Dan haalt u ‘m eenvoudig uit elkaar en kunt ‘m op ruimtebesparende wijze opbergen.

Wij adviseren om voor gebruik van de reis bench uw hond er thuis al aan te laten wennen. Leg lekker het eigen kleedje van de hond erin en laat de hond met het deurtje open er in slapen.

Vraagt u zich af welk formaat bench u nodig heeft? Kijk dan op onze pagina over bench grootte.

Heeft u dit al gezien?
Nylon bench (opvouwbaar)
Nylon bench (opvouwbaar)
Lichtgewicht en eenvoudig inklapbare nylon bench. Ideaal voor als u op reis gaat, een weekendje weg of naar een tentoonstelling...
Honden bench scheidingspaneel
Honden bench scheidingspaneel
Groeit uw hond nog? Het is erg belangrijk dat de bench die u koopt niet te groot is. Dit kan...
Schapenvacht bench kussen
Schapenvacht bench kussen
Dit imitatie schapenvacht hondenkussen voor in de bench is de ultieme verwennerij voor uw hond! Voorzien van een opstaande rand...