Reisbench voor hond
v.a. €24,99

Dit is de ideale bench voor als u op reis gaat. Deze bench is goedkeurd door IATA en hierdoor geschikt voor reizen met het vliegtuig*. Lichtgewicht, zeer stevig en in verschillende maten verkrijgbaar.

Voor het maken van een lange reis per vliegtuig, kan het zijn dat uw luchtvaartmaatschappij speciale eisen stelt aan de bench. Let er hierbij op dat de bench altijd een IATA goedkeuring heeft. Helaas zijn deze benches wel wat kostbaarder, maar u wilt natuurlijk niet dat uw hond ontsnapt op de luchthaven.

Het comfort zoals de hond thuis gewend is, kunt u nu eenvoudig met u meenemen. Deze reis bench is zeer geschikt in uw vakantiehuis, bij een hondenshow of tijdelijk in de woonkamer.

Deze reis bench is heel eenvoudig in gebruik. Hij is eenvoudig schoon te maken en er zit een stevig handvat aan de bovenzijde. Bij de grotere modellen treft u zelfs meerdere handvatten die het tillen vergemakkelijken. Voor deze bench zijn ook transportwieltje verkrijgbaar. Heeft u de bench even niet nodig? Dan haalt u ‘m eenvoudig uit elkaar en kunt ‘m op ruimtebesparende wijze opbergen.

Honden bench op reis met vliegtuig

Wij adviseren om voor gebruik van de reis bench uw hond er thuis al aan te laten wennen. Leg lekker het eigen kleedje van de hond erin en laat de hond met het deurtje open er in slapen.

Vraagt u zich af welk formaat bench u nodig heeft? Kijk dan op onze pagina over bench grootte.

* Check echter wel altijd met je luchtvaartmaatschappij wat de voorwaarden zijn van reizen met een huisdier en welke vervoersmiddelen hiervoor geschikt zijn. Dit verschilt namelijk per bedrijf. Het kan ook zo zijn dat er eisen gesteld worden aan de beweegruimte die je huisdier heeft in de reis bench.