Soft Bench

Soft Bench

Soft bench hondZoekt u een soft bench? Een soft bench is een honden bench gemaakt van stevig lichtgewicht materiaal. Door het slimme ontwerp is de soft bench makkelijk in elkaar te klappen en tot een klein pakketje te vouwen. Heel handig dus als u een weekendje weg of op vakantie gaat.

Aan de zijkant van de stoffen bench zitten luchtroosters, zodat op een warme dag uw hond voldoende ventilatie krijgt.

De luchtroosters zijn ook af te sluiten met flappen, zodat u ook schaduw kunt creƫren of er op koude dagen voor kunt zorgen dat het niet te veel tocht.

Stoffen benches zijn in verschillende maten te verkrijgen. Van een jack russel tot een flinke labrador; voor de meeste honden is wel een geschikt model te vinden. De soft bench komt in een hoes die dicht te ritsen is. Als u dus op reis bent, dan kunt u de soft bench ook netjes vervoeren.

Bent u bang dat uw hond de bench zal slopen? Zorg ervoor dat uw hond is uitgelaten voordat deze de bench in gaat. Verder raden wij sterk aan om de benchtraining te doorlopen, zodat uw hond gewend is aan de bench en het zelfs als veilige en comfortabele plek zal zien. Als dit het geval is, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw hond de soft bench sloopt.

Het materiaal van de soft bench is vuil afstotend, maar is uw soft bench toch vies geworden? Met warm water en een borstel of doek kunt u de bench schoonmaken. De bench is vocht bestendig.

Er zijn ook extra stevige soft benches verkrijgbaar die voorzien zijn van een lichtgewicht buizenframe. Dit type is zeer snel en eenvoudig te installeren. Met enkele klikken zet u de bench op.

Heeft u dit al gezien?
Nylon bench (opvouwbaar)
Nylon bench (opvouwbaar)
Lichtgewicht en eenvoudig inklapbare nylon bench. Ideaal voor als u op reis gaat, een weekendje weg of naar een tentoonstelling...
Honden bench scheidingspaneel
Honden bench scheidingspaneel
Groeit uw hond nog? Het is erg belangrijk dat de bench die u koopt niet te groot is. Dit kan...
Schapenvacht bench kussen
Schapenvacht bench kussen
Dit imitatie schapenvacht hondenkussen voor in de bench is de ultieme verwennerij voor uw hond! Voorzien van een opstaande rand...