Goedkope vetbed voor uw hond

Wil je je hond écht verwennen? Koop dan een vetbed voor uw trouwe viervoeter!

Eeb vetbed is een super comfortabel kleed gemaakt van imitatie schapenvacht met hieronder een isolatie en antislip laag. Hierdoor trekt er geen kou van onderuit de mand of bench in.

Hoe kan het dat vetbeds zo populair zijn bij hondenbezitters?

Vetbeds zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en zijn veilig, duurzaam, en comfortabel. Het materiaal is zeer comfortabel en ook prettig voor oudere honden met pijnlijke gewrichten.

Voordelen van een vetbed

  • Zeer comfortabel
  • Hypoallergeen
  • Warm in de winter / koel in de zomer
  • Ideaal voor pijnlijke gewrichten
  • Wasbaar

🏆
Overzicht van 10 beste vetbeds

Vetbeds worden vaak door dierenartsen en fokkers gebruikt, omdat het ultieme bed is voor honden die extra comfort kunnen gebruiken.

Bekijk het overzicht met de 10 meest verkochte vetbeds van Nederland hier. Vandaag besteld, morgen in huis!

Vetbedden zijn in verschillende formaten, kleuren en in verschillende diktes te verkrijgen. Wij zelf erg tevreden over dit model. Kenmerkend van dit type vetbed is de mooie afwerking, de antislip achterkant en de poolhoogte van maar liefst 35mm.

Het vetbed is op 40 graden te wassen, anti allergeen en het is vochtbestendig. Kortom; de ideale manier om de bench van uw hond nog comfortabeler te maken en de boel makkelijk schoon te houden

Kijk maar bij andere vetbeds: Dit is echt de het allerdikste en meest duurzame materiaal. Ander voordeel is dat dit vetbed eenvoudig op maat te maken is met een schaar. Op die manier heb je een vetbed voor iedere mand of bench!

De poolhoogte is 35mm (!) en het vetbed is te wassen op 40 graden. Drogen kan alleen op de koude stand van de droger. Buiten drogen kan ook, maar niet in de volle zon.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Let op:

Het valt ons op dat veel winkels vetbeds verkopen die eigenlijk alleen een stukje pluchen stof zijn. Soms met een goedkope antisliplaag aan de onderkant. Dat is uiteraard ook lekker voor uw hond, maar het komt niet in de buurt van het comfort van een vetbed. Het ademt ook minder goed en het materiaal is minder duurzaam. Als u twijfelt, dan kunt u dit het beste controleren door te checken of het een latex onderlaag heeft. Als dit het geval is, dan heeft u te maken met een echte vetbed. Anders zou het wel eens namaak kunnen zijn.