Hondensnacks voor benchtraining

Hondensnacks voor benchtraining

Als je aan de slag gaat met de stap-voor-stap benchtraining is het belangrijk dat je een onweerstaanbare beloning gebruikt. Dit maakt het veel makkelijker om de hond te verleiden te doen wat u in gedachten heeft.

In de supermarkt zijn verschillende soorten hondensnacks verkrijgbaar, maar deze zijn vaak te zout, staan stijf van de conserveringsmiddelen, kleurstoffen en ongezonde goedkope vulproducten (graan etc.) Dit is geen gezonde keuze voor uw hond en het kan allerlei problemen opleveren, zoals darmklachten, problemen met de vacht en nieren.

Het beste kunt u gedroogde hondensnacks gebruiken die gemaakt zijn van puur (orgaan)vlees. U zult merken dat uw hond het water in de mond zal lopen omdat dit een heerlijke beloning is.

De gezonde hondensnacks zijn verkrijgbaar in verschillende formaten; Van een kleine beloning (kleine stukjes lamslong) tot een beloning waar de hond wat langer mee doet (XL gedroogde kippennek) Kortom, een onweerstaanbare hondensnack, betekent een eenvoudige en doeltreffende hondenbench training. Lekker voor de hond en prettig voor u!

Kijk hier voor de goedkope en gezonde hondensnacks: Dog Deli