Hippe Honden Benches

Hippe Honden Benches

De meeste honden benches zijn gemaakt van draadstaal en zijn verkrijgbaar in metaalkleur of zwart. Maar wat nu als u thuis een moderne inrichting heeft en zo’n bench niet bij uw interieur vindt passen? Gelukkig zijn er designers die dit probleem herkennen en die de meest waanzinnige ontwerpen maken voor een honden bench.
Hier aan de linkerzijde zie je de eiCrate van ‘GoDesign!’ Volgens de makers is het ontwerp zo mooi, dat je de bench niet ergens in huis hoeft weg te stoppen. Er is zelfs een goudkleurige versie verkrijgbaar!
Wat dacht u van de ‘Kool Dog‘ bench? Ontworpen door Amerikaanse designer Ki Park. Deze prachtige bench is geschikt voor kleine tot middelgrote honden en is gemaakt van metaal en afgewerkt met een hout dessin. Strakke lijnen en modern ontwerp maken deze bench tot een pareltje in uw huis!
Designbench2
Kooldog

Zenhaus by Denhaus‘ heeft een bench ontworpen die tevens als tafeltje kan dienen. Gemaakt van gepolijst fiberglas en aan de bovenzijde afgewerkt met melkglas, zodat er ook nog een beetje licht binnenkomt in de bench van uw hond. Verkrijgbaar in 4 kleuren en 2 formaten.

Designbench
DenhausBench