Bench voor Franse Bulldog [Koopadvies]

Zoekt u een bench voor uw Franse Bulldog? In dit artikel helpen wij u bij het kiezen van het formaat en leggen we uit wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Op deze website geven wij al jarenlang advies over het gebruik van honden benches. Zo hebben wij een uitgebreide bench training [GRATIS], die er voor zorgt dat u en uw hond prettig gebruik kunnen maken van een bench. Verder behandelen we de meest voorkomende problemen, zoals piepen en blaffen in de bench.

Zo bepaalt u welke bench voor Franse Bulldog u nodig heeft:

Voor Franse Bulldogs zijn heel veel verschillende benches te koop. Er zijn veel formaten (die allemaal op elkaar lijken) en er is groot verschil in de kwaliteit. Het formaat is eenvoudig te bepalen, dit doe je met een rekensom. Echter zijn Franse Bulldogs kleine, maar energieke en ook sterke hondjes. Je wilt dus niet een bench van slechte kwaliteit, want voor je het weet is deze stuk!

Hierbij is het ook belangrijk om u af te vragen of u de bench alleen op jonge leeftijd wilt gebruiken, of dat de bench een heel hondenleven mee moet gaan.

Er zijn ook veel accessoires te koop om de bench voor uw Frenchie nog comfortabeler te maken. Denk aan luxe kussens, drink en voerbakken, verduistering etc.

Kortom: Keuzes genoeg! Om het voor uw makkelijker te maken hebben we hieronder enkele van de mees verkochte benches voor Franse Bulldogs gezet. Deze zijn stevig van kwaliteit en krijgen stuk voor stuk goede reviews. Maar belangrijker nog: Ze zijn niet al te kostbaar.

Voor een gemiddelde Franse Buldog kunt u het formaat ‘Middelgroot’ of Medium aanhouden.

Ideale afmetingen bench voor Franse Bulldog: Voor een volwassen Franse Bulldog adviseren wij een bench van ongeveer 75cm lang x 45cm breed en 50cm hoog. Indien mogelijk iets groter.

Deze benches worden het meest verkocht voor Franse Bulldogs:

Oefenen met de bench

Franse Bulldogs hebben natuurlijk een lief en zachtaardig karakter, maar als jonge honden kunnen ze ook flink eigenwijs zijn. Een bench kan een handige oplossing zijn om de ‘sloop fase’ zonder al te veel kleerscheuren door te komen. Verder is een bench voor een hond een soort veilig hol. Als u de hond goed laat wennen, dan kan dit ook een positieve uitwerking hebben op de ontwikkeling van een jonge hond. In ons artikel over bench training, leest u alles over hoe u uw jonge labrador kunt laten wennen aan een bench. Het is een eenvoudig stappenplan met duidelijke aanwijzingen.

Wilt u uw Franse Bulldog écht verwennen?

Er zijn vele lekkere kussen en kleedje te koop voor in de bench. De bedoeling is dat u er een lekker nest van maakt, waarin de hond comfortabel kan liggen en slapen. Wij zijn zelf erg enthousiast over het comfort en het gebruiksgemak van een vetbed. Dit is een dik pluchen kleedje, met een rubberen onderlaag. Het is koel in de zomer, warm in de winter en indien nodig wasbaar. Niet voor niets is dit de keuze van asiels en dierenartsen.

Jonge hond in een grote bench?

Als uw Franse Bulldog nog jong is, dan kan het prettig zijn om een bench scheidingspaneel te kopen. Hiermee kunt u de bench iets verkleinen, zodat de hond zich er prettig in voelt. Een bench scheidingspaneel is een stuk gaas van hetzelfde materiaal als uw bench. dat u in de bench voor uw hond bevestigd. Hierdoor maakt u het kunstmatig kleiner. Als de hond groeit, dan haalt u de bench verdeler er eenvoudig weer uit. Het is waarschijnlijk goedkoper om dit te doen, dan een nieuwe bench te kopen.

Heeft u vragen naar aanleiding van uw zoektocht naar een bench? Stuur ons dan een berichtje, of zet een berichtje in de comments. Als we u kunnen helpen, dan doen we dat graag.

Lees ook:

Zindelijkheids training

Zindelijkheid is een van de eerste dingen die je aan je hond leert. Je moet hier op geduldige wijze mee beginnen zodra de hond voor het eerst in je huis komt. Over het algemeen is het voor jonge honden (tot 12 weken) moeilijk om hun blaas onder controle te houden. Tot deze leeftijd heb je…

Lees verder >>> Zindelijkheids training