Goedkope vetbed voor uw hond

Goedkope vetbed voor uw hond

Wil je je hond ├ęcht verwennen? Koop dan een vetbed voor uw trouwe viervoeter! Dit is een soort kleed gemaakt van imitatie schapenvacht met hieronder een isolatie laag. Hierdoor trekt er geen kou van onderuit de bench in.

Vetbeds zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en zijn veilig, duurzaam, en comfortabel. Het materiaal is zeer comfortabel en prettig voor oudere honden met pijnlijke gewrichten.

Het vetbed is op 40 graden te wassen, anti allergeen en laat het geen water door. Kortom; de ideale manier om de bench van uw hond nog comfortabeler te maken! Vetbedden zijn in verschillende formaten, kleuren en in verschillende diktes te verkrijgen.

Klik hier om goedkope vetbeds te bekijken


Let op: Het valt ons op dat veel winkels vetbeds verkopen die eigenlijk alleen een stukje pluchen stof zijn. Dat is uiteraard ook lekker voor uw hond, maar het komt niet in de buurt van het comfort van een vetbed en het gaat ook veel minder lang mee. Als u twijfelt, dan kunt u dit het beste controleren door te checken of het een rubberen onderlaag heeft.

VetbedVoorbeeld

Heeft u dit al gezien?
Nylon bench (opvouwbaar)
Nylon bench (opvouwbaar)
Lichtgewicht en eenvoudig inklapbare nylon bench. Ideaal voor als u op reis gaat, een weekendje weg of naar een tentoonstelling...
Honden bench scheidingspaneel
Honden bench scheidingspaneel
Groeit uw hond nog? Het is erg belangrijk dat de bench die u koopt niet te groot is. Dit kan...
Schapenvacht bench kussen
Schapenvacht bench kussen
Dit imitatie schapenvacht hondenkussen voor in de bench is de ultieme verwennerij voor uw hond! Voorzien van een opstaande rand...