Reisbench voor hond

Reisbench voor hond

Transport Reis BenchDit is de ideale bench voor als u op reis gaat. Lichtgewicht, zeer stevig en in verschillende maten verkrijgbaar. De bench is zo stevig dat hij meegenomen kan worden in het vliegtuig. Hij is gecertificeerd en de meeste luchtvaartmaatschappijen keuren het gebruik van deze bench goed.

Het comfort zoals de hond thuis gewend is, kunt u nu eenvoudig met u meenemen. Deze reis bench is zeer geschikt in uw vakantiehuis, bij een hondenshow of tijdelijk in de woonkamer.

Deze reis bench is heel eenvoudig in gebruik. Hij is eenvoudig schoon te maken en er zit een stevig handvat aan de bovenzijde. Bij de grotere modellen treft u zelfs meerdere handvatten die het tillen vergemakkelijken. Voor deze bencgh zijn ook transportwieltje verkrijgbaar. Heeft u de bench even niet nodig? Dan haalt u ‘m eenvoudig uit elkaar en kunt ‘m op ruimtebesparende wijze opbergen.

Wij adviseren om voor gebruik van de reis bench uw hond er thuis al aan te laten wennen. Leg lekker het eigen kleedje van de hond erin en laat de hond met het deurtje open er in slapen.

Vraagt u zich af welk formaat bench u nodig heeft? Kijk dan op onze pagina over bench grootte.

 

Heeft u dit al gezien?
Nylon bench (opvouwbaar)
Nylon bench (opvouwbaar)
Lichtgewicht en eenvoudig inklapbare nylon bench. Ideaal voor als u op reis gaat, een weekendje weg of naar een tentoonstelling...
Honden bench scheidingspaneel
Honden bench scheidingspaneel
Groeit uw hond nog? Het is erg belangrijk dat de bench die u koopt niet te groot is. Dit kan...
Schapenvacht bench kussen
Schapenvacht bench kussen
Dit imitatie schapenvacht hondenkussen voor in de bench is de ultieme verwennerij voor uw hond! Voorzien van een opstaande rand...